Valikko Sulje

Pääsykokeet

Tuntuuko, ettei kämppiksesi arvosta tarpeeksi suihkussa laulamistasi? Vai oletko kenties aina halunnut esiintyä, mutta yksin lavalla seisominen jännittää? 

Itä-Suomen yliopiston kuoro Joy hakee uusia laulajia! 

Haemme iloiseen joukkoomme motivoituneita laulajia, jotka ovat valmiita sitoutumaan viikoittaisiin harjoituksiin. Nuotinlukutaito katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on, että innostusta riittää! 

Koelaulut järjestetään 25.9.2023 klo 15-18. Huomaathan, että ilmoittautuminen tapahtuu ennakkoon tätä kautta: https://docs.google.com/document/d/1i4Zgm5R3XCfZ6Xd0v_OPI-7TyBhQblC34U33JFD0Ut4/edit?usp=sharing  

Varaudu esittämään yksi vapaavalintainen kappale, jonka osaat hyvin. Vuosien saatossa on kuultu lauluja virsistä poppiin, the choice is yours.  

Myös konsalaiset, AMKilaiset ja muut yliopiston ulkopuoliset henkilöt ovat tervetulleita! 

Pääsykokeet järjestetään yliopistolla Agora-rakennuksessa AT104-tilassa 

Kuorosta: 
Kuoromme on noin 70-henkinen sekakuoro. Harjoitukset järjestetään maanantaisin ja sovittaessa keskiviikkoisin klo 18:00-20:30. Pyrimme siihen että keskiviikkoharjoitukset ovat vain konserttien alla. Vuosittain meillä on kaksi pääkonserttia: toinen jouluna ja toinen keväällä.  

Kuoromme jäsenet ovat velvollisia maksamaan jäsenmaksun 40 €/kuorovuosi tai 20 €/puolikas kausi. Jäsenmaksuilla katamme tilavuokria ja muita menoja.  

Kuoron meininkiä voit seurata myös Instagramista: @joykuoro. 

fiSuomi