Valikko Sulje

Pääsykokeet

Haemme uusia laulajia!

Haemme iloiseen joukkoomme motivoituneita laulajia, jotka ovat valmiita sitoutumaan viikottaisiin harjoituksiin. Nuotinlukutaito katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on, että innostusta riittää!
 
Koelaulut järjestetään kahtena päivänä ma 7.9. klo 16-18 Joensuun ev.lut. kirkolla (Papinkatu 1 b) ja ti 8.9. klo 16-18 yliopistolla AT100. Huomaathan, että ilmoittautuminen tapahtuu ennakkoon tällä lomakkeella
 
Varaudu esittämään yksi vapaavalintainen kappale, jonka osaat hyvin. Vuosien saatossa on kuultu lauluja aina virsistä poppiin kuin rokkiinkin – valinta on sinun! Myös konsalaiset ja AMKilaiset ovat tervetulleita! Lisäksi meidän riveissä laulaa jo työelämänkin aloittaneita nuorekkaita laulajia. Eli mukaan vaan, jos laulattaa!
 
Ethän tule paikalle kipeänä!
 
Tänä vuonna pääsykokeen voi suorittaa myös etänä! Videoi itsesi laulamassa jokin kansanlaulu tai maakuntalaulu ilman säestystä jollekin alustalle (esim. piilotettu video Youtubeen) ja lähetä linkki videoon sähköpostilla osoitteeseen: kuoronjohtaja@joykuoro.fi. Kirjoita sähköpostin otsikkoon pääsykoenauha ja oma nimesi.
fiSuomi